Acuvue Oasys for Astigmatism - Jämför Priser

Acuvue Oasys for Astigmatism
(1)

Jämför priser från 194 kr till 366 kr.

Priset är beräknat per månad (4 linser).

Jämför priser från 194 kr till 366 kr. Priset är beräknat per månad (4 linser).

Prisinformation

Jämför priser mellan 7 butiker och paket med 6 eller 12 kontaktlinser. Just nu är det lägsta priset per månad 194 kr och det högsta är 366 kr. Spara upp till 47%.

Köp Acuvue Oasys for Astigmatism online till det bästa och lägsta priset. Vi hittar alltid det lägsta priset för dig. Vi gör detta genom att ständigt övervaka de bästa erbjudandena online.

Acuvue Oasys for Astigmatism säljs i lådor med 6 eller 12 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Namn
  Acuvue Oasys for Astigmatism
 • Bärtid
  Tvåveckorslins
 • Typ
  Torisk kontaktlins
 • Tillverkare
  Johnson & Johnson
 • Material
  Senofilcon A
 • Vatteninnehåll
  38 %
 • Syreöverföring
  129 Dk/t
 • Kan sovas med
  Nej
 • UV-filter
  Ja
 • Styrkområde
  -9 till 6
 • Diameter
  14.5
 • BC
  8.6
Läs mer på tillverkarens egen webbplats: https://www.acuvue.com/.

Frakt

Alla butiker som listas på denna sida levererar till Sverige. Den typiska leveranstiden är 1-3 dagar, medan vissa butiker kan ta upp till 3-7 dagar. Den exakta leveranstiden kan hittas på butikens webbplats. Om du behöver snabb leverans av kontaktlinser finns det butiker som erbjuder denna tjänst.

Beskrivning

Acuvue Oasys för astigmatism är tillverkade av Johnson & Johnson. Dessa kontaktlinser är gjorda av ett material kallat Senofilcon A och de använder sig av den patenterade Hydraclear Plus-teknologin vilket gör linserna bekväma att bära hela dagen.

Dessa linser har en hög syrepermeabilitet på 129 Dk/t, vilket underlättar ögonens andning. Waterhalten ligger på 38%, vilket bidrar till linsernas komfort. Acuvue Oasys för astigmatism är toriska linser specifikt designade för att korrigera astigmatism.

En av de framstående egenskaperna hos Acuvue Oasys för Astigmatism är dess Accelerated Stabilisation Design (ASD) teknologi. Denna teknologi gör att linsen hålls stabil i ögat och säkerställer korrekt positionering. Det innebär att varje blink hjälper till att ställa in linsen på korrekt plats för att korrigera oregelbundenheten i hornhinnan.

Acuvue Oasys för astigmatism är avsedda för två veckors användning. De bör avlägsnas varje kväll och desinficeras i en linsbehållare med lösning. Glöm dock inte att alltid rådfråga din ögonvårdsspecialist om du har några frågor om ditt linsanvändande.

Bärtid

Acuvue Oasys for Astigmatism är en tvåveckorslins. Tvåveckorslinser, även kända som två-veckors linser eller veckolinser, bärs i 14 dagar i sträck. Vissa kan också sovas med.

Typ av kontaktlinser

Acuvue Oasys for Astigmatism är en torisk kontaktlins. Toriska kontaktlinser, även kända som astigmatiska linser, är designade för de som har astigmatism.

Recensioner

Acuvue Oasys for Astigmatism har ett genomsnittligt betyg på 4 baserat på 1 recensioner. Klicka här för att skicka in en recension.

Andra varianter