Vad är Lenspricer?

Lenspricer är en prissjämförelsesida för kontaktlinser. Här kan du jämföra priser på dina kontaktlinser och hitta dem till bästa pris online, så att du kan spara mycket pengar på dina kontaktlinser.

Vår egen forskning visar att du typiskt kan spara 40% till 80% genom att köpa dina kontaktlinser online från det billigaste stället, jämfört med traditionella optikerkedjor.

Hur fungerar Lenspricer?

Lenspricers prisrobot uppdaterar priser på alla kontaktlinser flera gånger om dagen, så att du alltid kan vara säker på att få dina kontaktlinser till bästa pris. Lenspricer omvandlar priset på förpackningar till en månadskostnad, så att du enkelt kan jämföra priser över förpackningar med olika antal kontaktlinser, vilket säkerställer att du får bästa pris.

Hur tjänar Lenspricer pengar?

Lenspricer har partnerskap med några av de butiker som säljer kontaktlinser. Detta innebär att Lenspricer tjänar pengar genom att skicka kunder vidare till butikerna.

Vem ligger bakom Lenspricer?

Lenspricer startades 2023 av Rasmus Adeltoft. Han upptäckte själv att han kunde spara mycket pengar genom att köpa kontaktlinser online, men saknade ett bra verktyg för att jämföra alla priser på en gång och få en snabb överblick. Han ville dela detta med andra kontaktlinsanvändare, och därför startades Lenspricer.