Miru 1 Month Multifocal - Jämför Priser

Miru 1 Month Multifocal
(4)

Jämför priser från 210 kr till 220 kr.

Priset är beräknat per månad (2 linser).

Jämför priser från 210 kr till 220 kr. Priset är beräknat per månad (2 linser).
Visa pris för
Förpackningsstorlekar

observera: vissa länkar kan vara sponsrade.

Prisinformation

Jämför priser mellan 2 butiker och paket med 6 kontaktlinser. Just nu är det lägsta priset per månad 210 kr och det högsta är 220 kr. Spara upp till 5%.

Köp Miru 1 Month Multifocal online till det bästa och lägsta priset. Vi hittar alltid det lägsta priset för dig. Vi gör detta genom att ständigt övervaka de bästa erbjudandena online.

Miru 1 Month Multifocal säljs i lådor med 6 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Namn
  Miru 1 Month Multifocal
 • Bärtid
  Månadslins
 • Typ
  Multifokal kontaktlins
 • Tillverkare
  Menicon
 • Material
  Asmofilcon A
 • Vatteninnehåll
  40 %
 • Syreöverföring
  129 Dk/t
 • Kan sovas med
  Nej
 • UV-filter
  Nej
 • Styrkområde
  -13 till 6
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.6
Läs mer på tillverkarens egen webbplats: https://www.menicon.com/.

Frakt

Alla butiker som listas på denna sida levererar till Sverige. Den typiska leveranstiden är 1-3 dagar, medan vissa butiker kan ta upp till 3-7 dagar. Den exakta leveranstiden kan hittas på butikens webbplats. Om du behöver snabb leverans av kontaktlinser finns det butiker som erbjuder denna tjänst.

Beskrivning

Miru 1 Month Multifocal kontaktlinser tillverkas av Menicon. De är framställda av Asmofilcon A och har en vattenhalt på 40%. De ger en skarp vision på alla avstånd tack vare kombinationen av optiska zoner som flyter smidigt in i varandra. Tabellvärden för dessa linser är 129 Dk/t, vilket gör att de släpper igenom mycket syre till hornhinnan.

Med Nanogloss-teknologin skapas en otroligt slät linsyta som förhindrar smuts och avlagringar från att fästa och orsaka obehag. De är speciellt utformade för att minska torra ögon. Dessutom har linserna en transparent färgtoning för att underlätta hantering.

Miru 1 Month Multifocal linser är utformade för personer med presbyopi som behöver korrektion för både nära och långt avstånd. Dessa linser är tillgängliga med både låga och höga tillägg. Tillverkaren rekommenderar lågt tillägg för användare med en addition mellan +0,75 till +1,75, och högt tillägg för användare med en addition på +2,00 och uppåt.

Dessa linser ger utmärkt komfort och synkorrigering, vilket gör dem till ett utmärkt val för alla med behov av multifokala kontaktlinser.

Bärtid

Miru 1 Month Multifocal är en månadslins. Månadslinser, även kända som 30-dagars linser, bärs i 30 dagar i sträck. Vissa kan också sovas med.

Typ av kontaktlinser

Miru 1 Month Multifocal är en multifokal kontaktlins. Multifokala kontaktlinser, även kända som progressiva linser, är designade för de som har presbyopi (ålderssyn).

Recensioner

Miru 1 Month Multifocal har ett genomsnittligt betyg på 4,5 baserat på 4 recensioner. Klicka här för att skicka in en recension.

Andra varianter

Rekommendationer för dig