Alcon lanserar nya Precision7 kontaktlinser


2024-07-16 18:09
Alcon Precision7 kontaktlinser

Alcon förbereder att lansera en ny produktserie av kontaktlinser som kallas Precision7™. Dessa linser är designade för att bäras i sju dagar och erbjuder ett alternativ till de vanliga endags- eller månadslinserna.

Vad vi vet om Precision7

Precision7™ serien innehåller flera variationer: Precision7™, Precision7™ for Astigmatism, Precision7™ Multifocal, och Precision7™ Multifocal Toric. Dessa linser är tillverkade av ett material som består av 55% vatten och 45% serafilcon A, en silikonhydrogel.

Innovationer inom kontaktlins teknologi

Albons introduktion av en 1-veckas lins är en markant innovation på kontaktlinsmarknaden. De flesta linser är designade för antingen daglig eller månadlig användning, så en veckolins erbjuder en ny mellanväg. Detta kan erbjuda större bekvämlighet och potentiellt bättre ögonhälsa för användare som tycker att endagslinser är för frekventa och månadslinser är för långa.

Lanseringsdatum för Precision7

Det exakta lanseringsdatumet för Precision7™ har ännu inte annonserats, men det förväntas bli snart. När fler detaljer dyker upp, kommer Alcon sannolikt att ge ytterligare information om tillgänglighet och priser på dessa nya linser.

Håll dig uppdaterad om lanseringen av Precision7™ och pris detaljer när dessa blir tillgängliga. Så snart Precision7 lanseras, kommer Lenspricer att börja spåra priserna.


Rasmus undersöker och skriver om de senaste trenderna och nyheterna inom syn och ögonhälsa. Han levererar klar och pålitlig information som hjälper läsarna att hålla sig informerade om viktiga utvecklingar inom området.