TOTAL30 - Jämför Priser

TOTAL30
(3)

Jämför priser från 153 kr till 243 kr.

Priset är beräknat per månad (2 linser).

Jämför priser från 153 kr till 243 kr. Priset är beräknat per månad (2 linser).

Prisinformation

Jämför priser mellan 7 butiker och paket med 3 eller 6 kontaktlinser. Just nu är det lägsta priset per månad 153 kr och det högsta är 243 kr. Spara upp till 37%.

Köp TOTAL30 online till det bästa och lägsta priset. Vi hittar alltid det lägsta priset för dig. Vi gör detta genom att ständigt övervaka de bästa erbjudandena online.

TOTAL30 säljs i lådor med 3 eller 6 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Namn
  TOTAL30
 • Bärtid
  Månadslins
 • Tillverkare
  Alcon
 • Material
  Lehfilcon A
 • Vatteninnehåll
  55 %
 • Syreöverföring
  154 Dk/t
 • Kan sovas med
  Nej
 • UV-filter
  Ja
 • Styrkområde
  -12 till 8
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.4
Läs mer på tillverkarens egen webbplats: https://www.alcon.com/.

Frakt

Alla butiker som listas på denna sida levererar till Sverige. Den typiska leveranstiden är 1-3 dagar, medan vissa butiker kan ta upp till 3-7 dagar. Den exakta leveranstiden kan hittas på butikens webbplats. Om du behöver snabb leverans av kontaktlinser finns det butiker som erbjuder denna tjänst.

Beskrivning

TOTAL30 är månadslinser tillverkade av högpresterande siliconehydrogel-material, Lehfilcon A. Dessa kontaktlinser tillverkas av Alcon, är inspirerade av Dailies TOTAL1-linjen och representerar den senaste tillskottet i Alcons sortiment av kvalitetsprodukter.

En unik tillverkningsprocess kombinerar siliconehydrogel med hög syrepermeabilitet - placerad i kontaktlinsens kärna - med ett hydrogelmaterial med hög fuktighet tvärs över kontaktlinsens yta. Detta skapar en vattengradient, vilket innebär att vatteninnehållet i linsens kärna är 55%, medan det på linsens yta ligger nära 100%.

CELLIGENT-tekniken används för dessa linser. Denna innovativa teknik är inspirerad av ögats biologi och härmar ögats yta. Tekniken kombinerar en biomimetisk yta med unik linskemi, vilket hjälper linserna att motstå bakterier och lipidavlagringar samtidigt som de behåller fukt, vilket gör dem mjuka och smörjda under hela dagen.

De är specifikt skapade för dagligt bruk, vilket innebär att de inte kan användas under sömnen. Dessa linser måste alltid tas ut från ögonen på kvällen, rengöras med kvalitetsvårdslösning och låta återhämta sig över natten i ett linsfodral. Ersättningsschemat är 30 dagar för dessa linser.

Bärtid

TOTAL30 är en månadslins. Månadslinser, även kända som 30-dagars linser, bärs i 30 dagar i sträck. Vissa kan också sovas med.

Recensioner

TOTAL30 har ett genomsnittligt betyg på 4,7 baserat på 3 recensioner. Klicka här för att skicka in en recension.

Andra varianter

Rekommendationer för dig