Acuvue Oasys with Transitions - Jämför Priser

Acuvue Oasys with Transitions
(3)

Jämför priser från 267 kr till 273 kr.

Priset är beräknat per månad (4 linser).

Jämför priser från 267 kr till 273 kr. Priset är beräknat per månad (4 linser).
Visa pris för
Förpackningsstorlekar

observera: vissa länkar kan vara sponsrade.

Prisinformation

Jämför priser mellan 2 butiker och paket med 6 kontaktlinser. Just nu är det lägsta priset per månad 267 kr och det högsta är 273 kr. Spara upp till 2%.

Köp Acuvue Oasys with Transitions online till det bästa och lägsta priset. Vi hittar alltid det lägsta priset för dig. Vi gör detta genom att ständigt övervaka de bästa erbjudandena online.

Acuvue Oasys with Transitions säljs i lådor med 6 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Namn
  Acuvue Oasys with Transitions
 • Bärtid
  Tvåveckorslins
 • Typ
  Multifokal kontaktlins
 • Tillverkare
  Johnson & Johnson
 • Material
  Senofilcon A
 • Vatteninnehåll
  38 %
 • Syreöverföring
  121 Dk/t
 • Kan sovas med
  Nej
 • UV-filter
  Ja
 • Styrkområde
  -12 till 8
 • Diameter
  14
 • BC
  8.4
Läs mer på tillverkarens egen webbplats: https://www.acuvue.com/.

Frakt

Alla butiker som listas på denna sida levererar till Sverige. Den typiska leveranstiden är 1-3 dagar, medan vissa butiker kan ta upp till 3-7 dagar. Den exakta leveranstiden kan hittas på butikens webbplats. Om du behöver snabb leverans av kontaktlinser finns det butiker som erbjuder denna tjänst.

Beskrivning

Acuvue Oasys med Transitions är den första i sitt slag - tvåveckors silikonhydrogel-kontaktlinser tillverkade av Johnson & Johnson. Linserna är framställda av samma högkvalitativa material, Senofilcon A, som används i vanliga Acuvue Oasys. Linsernas vattenhalt är 38%.

Dessa linser är utrustade med Transitions Light Intelligent Technology, vilket gör att de kan anpassa sig snabbt och sömlöst till förändrade ljusförhållanden. Denna fotokroma linsteknik aktiveras automatiskt när ljusförhållandena skiftar och mörknar eller ljusnar linsen beroende på den nuvarande miljön. Linserna kan mörkna på mindre än 60 sekunder och återgå till klart på ungefär 90 sekunder.

En annan fördel med Acuvue Oasys med Transitions kontaktlinser är deras förmåga att filtrera ut blått ljus från mobiler, TV-apparater, datorer och andra artificiella källor. Kontaktlinserna har en ljushantreringsfärg och en indikator, så du kan enkelt se när de är ut- och invändiga. Tillverkaren rekommenderar inte dessa 14-dagars kontaktlinser för kontinuerligt bruk.

Johnson & Johnson Vision samarbetade med den professionella basebollspelaren Bryce Harper, som provade Acuvue Oasys med Transitions under sin 2019-säsong. Tack vare linsens ljusanpassningsförmåga, som effektivt kunde ändras i enlighet med belysningsförhållandena på planen, var hans reaktioner snabbare och effektivare än någonsin.

Bärtid

Acuvue Oasys with Transitions är en tvåveckorslins. Tvåveckorslinser, även kända som två-veckors linser eller veckolinser, bärs i 14 dagar i sträck. Vissa kan också sovas med.

Typ av kontaktlinser

Acuvue Oasys with Transitions är en multifokal kontaktlins. Multifokala kontaktlinser, även kända som progressiva linser, är designade för de som har presbyopi (ålderssyn).

Recensioner

Acuvue Oasys with Transitions har ett genomsnittligt betyg på 4,7 baserat på 3 recensioner. Klicka här för att skicka in en recension.

Rekommendationer för dig