Acuvue Oasys for Presbyopia - Jämför Priser

Acuvue Oasys for Presbyopia
(2)

Jämför priser från 306 kr till 306 kr.

Priset är beräknat per månad (4 linser).

Jämför priser från 306 kr till 306 kr. Priset är beräknat per månad (4 linser).
Visa pris för
Förpackningsstorlekar

observera: vissa länkar kan vara sponsrade.

Prisinformation

Jämför priser mellan 2 butiker och paket med 6 kontaktlinser. Just nu är det lägsta priset per månad 306 kr och det högsta är 306 kr. Spara upp till 0%.

Köp Acuvue Oasys for Presbyopia online till det bästa och lägsta priset. Vi hittar alltid det lägsta priset för dig. Vi gör detta genom att ständigt övervaka de bästa erbjudandena online.

Acuvue Oasys for Presbyopia säljs i lådor med 6 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Namn
  Acuvue Oasys for Presbyopia
 • Bärtid
  Tvåveckorslins
 • Typ
  Multifokal kontaktlins
 • Tillverkare
  Johnson & Johnson
 • Material
  Senofilcon A
 • Vatteninnehåll
  38 %
 • Syreöverföring
  147 Dk/t
 • Kan sovas med
  Nej
 • UV-filter
  Ja
 • Styrkområde
  -9 till 6
 • Diameter
  14.3
 • BC
  8.4
Läs mer på tillverkarens egen webbplats: https://www.acuvue.com/.

Frakt

Alla butiker som listas på denna sida levererar till Sverige. Den typiska leveranstiden är 1-3 dagar, medan vissa butiker kan ta upp till 3-7 dagar. Den exakta leveranstiden kan hittas på butikens webbplats. Om du behöver snabb leverans av kontaktlinser finns det butiker som erbjuder denna tjänst.

Beskrivning

Acuvue Oasys för Presbyopi är mjuka, tvåveckors kontaktlinser tillverkade av Johnson & Johnson. De är framställda från Senofilcon A och erbjuder ett högt vatteninnehåll på 38%. Dessa multifokala silikon-hydrogel linsen är perfekt för känsliga ögon och erbjuder exceptionell andningsförmåga, med möjlighet att låta 98% av tillgängligt syre nå ögat.

Acuvue Oasys för Presbyopi innehåller även Johnson & Johnsons patenterade fuktgivande medel, känd som Hydraclear Plus. Denna teknik säkerställer att linserna förblir exceptionellt fuktiga under hela dagen, vilket gör dem till det ideala valet för dem som befinner sig i torra miljöer, lider av säsongbundna allergier eller tillbringar mycket tid framför datorn.

Oxygenpermeabiliteten för Acuvue Oasys för Presbyopi är oerhört hög, med ett värde på 147 Dk/t, vilket är väldigt bra för en kontaktlins. Slutmärkningen är att om du skickar dessa linser på dagsbasis och tar bort dem varje natt, ska du ersätta dem var 14:e dag.

Oavsett om du letar efter en lins som fungerar bra för arbete vid datorn eller i luftkonditionerade miljöer, så är Acuvue Oasys för Presbyopi ett klokt val.

Bärtid

Acuvue Oasys for Presbyopia är en tvåveckorslins. Tvåveckorslinser, även kända som två-veckors linser eller veckolinser, bärs i 14 dagar i sträck. Vissa kan också sovas med.

Typ av kontaktlinser

Acuvue Oasys for Presbyopia är en multifokal kontaktlins. Multifokala kontaktlinser, även kända som progressiva linser, är designade för de som har presbyopi (ålderssyn).

Recensioner

Acuvue Oasys for Presbyopia har ett genomsnittligt betyg på 5 baserat på 2 recensioner. Klicka här för att skicka in en recension.

Andra varianter

Rekommendationer för dig