Air Optix Plus Hydraglyde for Astigmatism - Jämför Priser

Air Optix Plus Hydraglyde for Astigmatism
(2)

Jämför priser från 163 kr till 453 kr.

Priset är beräknat per månad (2 linser).

Jämför priser från 163 kr till 453 kr. Priset är beräknat per månad (2 linser).

Prisinformation

Jämför priser mellan 8 butiker och paket med 3 eller 6 kontaktlinser. Just nu är det lägsta priset per månad 163 kr och det högsta är 453 kr. Spara upp till 64%.

Köp Air Optix Plus Hydraglyde for Astigmatism online till det bästa och lägsta priset. Vi hittar alltid det lägsta priset för dig. Vi gör detta genom att ständigt övervaka de bästa erbjudandena online.

Air Optix Plus Hydraglyde for Astigmatism säljs i lådor med 3 eller 6 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Namn
  Air Optix Plus Hydraglyde for Astigmatism
 • Bärtid
  Månadslins
 • Typ
  Torisk kontaktlins
 • Tillverkare
  Alcon
 • Material
  Lotrafilcon B
 • Vatteninnehåll
  33 %
 • Syreöverföring
  110 Dk/t
 • Kan sovas med
  Nej
 • UV-filter
  Nej
 • Styrkområde
  -10 till 6
 • Diameter
  14.5
 • BC
  8.7
Läs mer på tillverkarens egen webbplats: https://www.alcon.com/.

Frakt

Alla butiker som listas på denna sida levererar till Sverige. Den typiska leveranstiden är 1-3 dagar, medan vissa butiker kan ta upp till 3-7 dagar. Den exakta leveranstiden kan hittas på butikens webbplats. Om du behöver snabb leverans av kontaktlinser finns det butiker som erbjuder denna tjänst.

Beskrivning

Air Optix Plus Hydraglyde för Astigmatism är tillverkade av Alcon och är toriska kontaktlinser designade för att korrigera astigmatism. De är tillverkade av Lotrafilcon B, ett silikon-hydrogelmaterial, med en vattenhalt på 33%. Linsen erbjuder en hög syrepassage med 110 Dk/t, vilket gör de mycket bekväma för ögat.

Dessa månadslinser har utvecklats med två innovativa tekniker - HydraGlyde Moisture Matrix och SmartShield Technology. HydraGlyde-teknologin hjälper till att hålla linsen fuktig och skyddar mot uttorkning, medan SmartShield-teknologin bidrar till att skapa ett skyddande lager på linsens yta för att minska smuts och avlagringar. Dessa tekniker samverkar för att hålla dina linser renare och mer komfortabla under hela dagen.

Air Optix Plus Hydraglyde för Astigmatism har en lätt blå nyans för enklare hantering och har en speciell design för en stabil position i ögat, utan oönskad rotation som kan försämra synkvaliteten. Med endast en månads användning, erbjuder dessa linser en bekväm och högkvalitativ synkorrigering för personer med astigmatism.

I kombination ger dessa egenskaper en klar och skarp syn, och gör Air Optix Plus Hydraglyde för Astigmatism till ett bra val för de som söker en bekväm och tillförlitlig kontaktlinslösning. En mer rådgivande text skulle ha avslutats här, men du bör alltid rådfråga din optiker innan du använder dessa linser för kontinuerligt bruk.

Bärtid

Air Optix Plus Hydraglyde for Astigmatism är en månadslins. Månadslinser, även kända som 30-dagars linser, bärs i 30 dagar i sträck. Vissa kan också sovas med.

Typ av kontaktlinser

Air Optix Plus Hydraglyde for Astigmatism är en torisk kontaktlins. Toriska kontaktlinser, även kända som astigmatiska linser, är designade för de som har astigmatism.

Recensioner

Air Optix Plus Hydraglyde for Astigmatism har ett genomsnittligt betyg på 4,5 baserat på 2 recensioner. Klicka här för att skicka in en recension.

Andra varianter

Rekommendationer för dig