Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism - Jämför Priser

Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism
(2)

Jämför priser från 155 kr till 290 kr.

Priset är beräknat per månad (2 linser).

Jämför priser från 155 kr till 290 kr. Priset är beräknat per månad (2 linser).

Prisinformation

Jämför priser mellan 6 butiker och paket med 3 eller 6 kontaktlinser. Just nu är det lägsta priset per månad 155 kr och det högsta är 290 kr. Spara upp till 46%.

Köp Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism online till det bästa och lägsta priset. Vi hittar alltid det lägsta priset för dig. Vi gör detta genom att ständigt övervaka de bästa erbjudandena online.

Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism säljs i lådor med 3 eller 6 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Namn
  Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism
 • Bärtid
  Månadslins
 • Typ
  Torisk kontaktlins
 • Tillverkare
  Bausch + Lomb
 • Material
  Samfilcon A
 • Vatteninnehåll
  46 %
 • Syreöverföring
  114 Dk/t
 • Kan sovas med
  Nej
 • UV-filter
  Nej
 • Styrkområde
  -9 till 6
 • Diameter
  14.5
 • BC
  8.6
Läs mer på tillverkarens egen webbplats: https://www.bausch.com/.

Frakt

Alla butiker som listas på denna sida levererar till Sverige. Den typiska leveranstiden är 1-3 dagar, medan vissa butiker kan ta upp till 3-7 dagar. Den exakta leveranstiden kan hittas på butikens webbplats. Om du behöver snabb leverans av kontaktlinser finns det butiker som erbjuder denna tjänst.

Beskrivning

Bausch + Lomb ULTRA för Astigmatism är toriska kontaktlinser tillverkade av Bausch + Lomb. De är designade för att korrigera astigmatism och har tillfälliga cylindriska och axiella parametrar. Linserna är gjorda av Samfilcon A, ett silikonhydratmaterial med hög syrepermeabilitet på 114 Dk/t och en vatteninnehåll på 46%. De är avsedda att användas i upp till 30 dagar.

ULTRA för Astigmatism-lelinserna använder en unik MoistureSeal-teknologi, vilket gör att linserna kan behålla 95% av sin fukt i upp till 16 timmar. Detta gör dem båda till ett idealiskt alternativ för användare med torra ögon. Vidare ger ULTRA för Astigmatism-linsernas OpticAlign-design en stabil och konsekvent tydlig syn, fri från bländning, distorsioner eller sfäriska aberrationer. Linserna har också en orienteringsmärkning för att hjälpa användare att sätta i dem korrekt.

Någon annan framstående egenskap av Bausch + Lomb ULTRA för Astigmatism är dess lätta blå ton, vilket gör dem lättare att hantera. Dessa linser är idealiska för dem som spenderar mycket tid framför en dator eller skärm, eftersom materialet har skapats speciellt för att bekämpa ögontrötthet orsakad av sådana aktiviteter.

Bärtid

Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism är en månadslins. Månadslinser, även kända som 30-dagars linser, bärs i 30 dagar i sträck. Vissa kan också sovas med.

Typ av kontaktlinser

Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism är en torisk kontaktlins. Toriska kontaktlinser, även kända som astigmatiska linser, är designade för de som har astigmatism.

Recensioner

Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism har ett genomsnittligt betyg på 4 baserat på 2 recensioner. Klicka här för att skicka in en recension.

Andra varianter

Rekommendationer för dig