Proclear Multifocal Toric - Jämför Priser

Proclear Multifocal Toric
(1)

Jämför priser från 333 kr till 373 kr.

Priset är beräknat per månad (2 linser).

Jämför priser från 333 kr till 373 kr. Priset är beräknat per månad (2 linser).

Prisinformation

Jämför priser mellan 2 butiker och paket med 3 eller 6 kontaktlinser. Just nu är det lägsta priset per månad 333 kr och det högsta är 373 kr. Spara upp till 11%.

Köp Proclear Multifocal Toric online till det bästa och lägsta priset. Vi hittar alltid det lägsta priset för dig. Vi gör detta genom att ständigt övervaka de bästa erbjudandena online.

Proclear Multifocal Toric säljs i lådor med 3 eller 6 kontaktlinser.

Frakt

Alla butiker som listas på denna sida levererar till Sverige. Den typiska leveranstiden är 1-3 dagar, medan vissa butiker kan ta upp till 3-7 dagar. Den exakta leveranstiden kan hittas på butikens webbplats. Om du behöver snabb leverans av kontaktlinser finns det butiker som erbjuder denna tjänst.

Beskrivning

Proclear Multifocal Toric är kontaktlinser tillverkade av CooperVision som erbjuder en effektiv lösning för de som lider av både astigmatism och presbyopi. Dessa multifokala månadslinser kombinerar en sfärisk dioptri med en cylinder, axel och tillägg.

Linserna är gjorda av Omafilcon B, en hydrogelmaterial med en hög vattenhalt på mellan 60 och 62 procent. Denna kombination med PC Technology gör Proclear Multifocal Toric motståndskraftiga mot torrhet. Studier från CooperVision har visat att dessa linser förblir 96% hydrerade hela dagen, även efter 12 timmars användning

Proclear Multifocal Toric linser är endast godkända för daglig användning och ska ersättas månatligen. De är inte lämpliga för kontinuerlig användning och måste tas bort i slutet av varje dag och ges nödvändig vård.

Trots sin mjuka hydrogelmaterial är dessa linser mycket känsliga. Var försiktig när du hanterar dem och undvik att klämma dem mellan fingrarna eller röra vid dem med naglarna.

Recensioner

Proclear Multifocal Toric har ett genomsnittligt betyg på 5 baserat på 1 recensioner. Klicka här för att skicka in en recension.

Andra varianter