Proclear Sphere - Jämför Priser

Proclear Sphere
(2)

Jämför priser från 53 kr till 162 kr.

Priset är beräknat per månad (2 linser).

Jämför priser från 53 kr till 162 kr. Priset är beräknat per månad (2 linser).

Prisinformation

Jämför priser mellan 7 butiker och paket med 3 eller 6 kontaktlinser. Just nu är det lägsta priset per månad 53 kr och det högsta är 162 kr. Spara upp till 67%.

Köp Proclear Sphere online till det bästa och lägsta priset. Vi hittar alltid det lägsta priset för dig. Vi gör detta genom att ständigt övervaka de bästa erbjudandena online.

Proclear Sphere säljs i lådor med 3 eller 6 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Namn
  Proclear Sphere
 • Bärtid
  Månadslins
 • Tillverkare
  CooperVision
 • Material
  Omafilcon B
 • Vatteninnehåll
  60 %, 62 %
 • Syreöverföring
  42 Dk/t
 • Kan sovas med
  Nej
 • UV-filter
  Nej
 • Styrkområde
  -20 till 20
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.6
Läs mer på tillverkarens egen webbplats: https://coopervision.com/.

Frakt

Alla butiker som listas på denna sida levererar till Sverige. Den typiska leveranstiden är 1-3 dagar, medan vissa butiker kan ta upp till 3-7 dagar. Den exakta leveranstiden kan hittas på butikens webbplats. Om du behöver snabb leverans av kontaktlinser finns det butiker som erbjuder denna tjänst.

Beskrivning

Proclear Sphere kontaktlinser tillverkas av CooperVision och är idealiska för dem med torra ögon. Dessa linser är gjorda av Omafilcon B-material och har en vattenhalt på 60-62%, vilket ger exceptionell komfort och fuktighet åt dina ögon.

Linserna är utformade för att hålla ögonen adekvat hydratiserade, vilket gör dem lämpliga för personer som arbetar i luftkonditionerade miljöer eller för användare som bär kontaktlinser i upp till 12 timmar om dagen. Syrepermeabiliteten hos Proclear Sphere ligger på 42 Dk/t, bidrar till fantastisk andningsförmåga för ögonen, säkerställer komforten under hela dagen.

Vad som gör Proclear Sphere unika är deras användning av en syntetisk imitation av fosforylkolin, en substans som naturligt finns i mänskliga cellmembran. Denna substans hjälper till att behålla vattenbalansen i linsen, vilket förhindrar torrhet och förbättrar linsens biokompatibilitet. Minskning av protein- eller lipidinsättningar på linserna, vilket kan orsaka obehag och minska syrepermeabiliteten, kan också undvikas tack vare denna teknologi.

Allmänt sett är Proclear Sphere en utmärkt månadslins för bekvämt dagligt bruk och för de som lider av torra ögon. Deras höga syrepermeabilitet och vatteninnehåll säkerställer att ögonen förblir bekväma och friska hela dagen.

Bärtid

Proclear Sphere är en månadslins. Månadslinser, även kända som 30-dagars linser, bärs i 30 dagar i sträck. Vissa kan också sovas med.

Recensioner

Proclear Sphere har ett genomsnittligt betyg på 4,5 baserat på 2 recensioner. Klicka här för att skicka in en recension.

Andra varianter

Rekommendationer för dig

Andra sökningar