TopVue Air Multifocal - Jämför Priser

TopVue Air Multifocal
(1)

Jämför priser från 150 kr till 230 kr.

Priset är beräknat per månad (2 linser).

Jämför priser från 150 kr till 230 kr. Priset är beräknat per månad (2 linser).

Prisinformation

Jämför priser mellan 1 butik och paket med 1, 3 eller 6 kontaktlinser. Just nu är det lägsta priset per månad 150 kr och det högsta är 230 kr. Spara upp till 35%.

Köp TopVue Air Multifocal online till det bästa och lägsta priset. Vi hittar alltid det lägsta priset för dig. Vi gör detta genom att ständigt övervaka de bästa erbjudandena online.

TopVue Air Multifocal säljs i lådor med 1, 3 eller 6 kontaktlinser.

Frakt

Alla butiker som listas på denna sida levererar till Sverige. Den typiska leveranstiden är 1-3 dagar, medan vissa butiker kan ta upp till 3-7 dagar. Den exakta leveranstiden kan hittas på butikens webbplats. Om du behöver snabb leverans av kontaktlinser finns det butiker som erbjuder denna tjänst.

Bärtid

TopVue Air Multifocal är en månadslins. Månadslinser, även kända som 30-dagars linser, bärs i 30 dagar i sträck. Vissa kan också sovas med.

Typ av kontaktlinser

TopVue Air Multifocal är en multifokal kontaktlins. Multifokala kontaktlinser, även kända som progressiva linser, är designade för de som har presbyopi (ålderssyn).

Recensioner

TopVue Air Multifocal har ett genomsnittligt betyg på 4 baserat på 1 recensioner. Klicka här för att skicka in en recension.

Andra varianter

Rekommendationer för dig

Andra sökningar