TopVue Premium for Astigmatism - Jämför Priser

TopVue Premium for Astigmatism
(3)

Jämför priser från 199 kr till 236 kr.

Priset är beräknat per månad (4 linser).

Jämför priser från 199 kr till 236 kr. Priset är beräknat per månad (4 linser).

Prisinformation

Jämför priser mellan 1 butik och paket med 1, 3 eller 6 kontaktlinser. Just nu är det lägsta priset per månad 199 kr och det högsta är 236 kr. Spara upp till 16%.

Köp TopVue Premium for Astigmatism online till det bästa och lägsta priset. Vi hittar alltid det lägsta priset för dig. Vi gör detta genom att ständigt övervaka de bästa erbjudandena online.

TopVue Premium for Astigmatism säljs i lådor med 1, 3 eller 6 kontaktlinser.

Frakt

Alla butiker som listas på denna sida levererar till Sverige. Den typiska leveranstiden är 1-3 dagar, medan vissa butiker kan ta upp till 3-7 dagar. Den exakta leveranstiden kan hittas på butikens webbplats. Om du behöver snabb leverans av kontaktlinser finns det butiker som erbjuder denna tjänst.

Bärtid

TopVue Premium for Astigmatism är en tvåveckorslins. Tvåveckorslinser, även kända som två-veckors linser eller veckolinser, bärs i 14 dagar i sträck. Vissa kan också sovas med.

Typ av kontaktlinser

TopVue Premium for Astigmatism är en torisk kontaktlins. Toriska kontaktlinser, även kända som astigmatiska linser, är designade för de som har astigmatism.

Recensioner

TopVue Premium for Astigmatism har ett genomsnittligt betyg på 4,7 baserat på 3 recensioner. Klicka här för att skicka in en recension.

Andra varianter

Rekommendationer för dig