Acuvue Vita for Astigmatism - Jämför Priser

Acuvue Vita for Astigmatism
(2)

Jämför priser från 176 kr till 176 kr.

Priset är beräknat per månad (2 linser).

Jämför priser från 176 kr till 176 kr. Priset är beräknat per månad (2 linser).
Visa pris för
Förpackningsstorlekar

observera: vissa länkar kan vara sponsrade.

Prisinformation

Jämför priser mellan 1 butik och paket med 6 kontaktlinser. Just nu är det lägsta priset per månad 176 kr och det högsta är 176 kr. Spara upp till 0%.

Köp Acuvue Vita for Astigmatism online till det bästa och lägsta priset. Vi hittar alltid det lägsta priset för dig. Vi gör detta genom att ständigt övervaka de bästa erbjudandena online.

Acuvue Vita for Astigmatism säljs i lådor med 6 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Namn
  Acuvue Vita for Astigmatism
 • Bärtid
  Månadslins
 • Typ
  Torisk kontaktlins
 • Tillverkare
  Johnson & Johnson
 • Material
  Senofilcon C
 • Vatteninnehåll
  41 %
 • Syreöverföring
  129 Dk/t
 • Kan sovas med
  Nej
 • UV-filter
  Ja
 • Styrkområde
  -9 till 4
 • Diameter
  14.5
 • BC
  8.6
Läs mer på tillverkarens egen webbplats: https://www.acuvue.com/.

Frakt

Alla butiker som listas på denna sida levererar till Sverige. Den typiska leveranstiden är 1-3 dagar, medan vissa butiker kan ta upp till 3-7 dagar. Den exakta leveranstiden kan hittas på butikens webbplats. Om du behöver snabb leverans av kontaktlinser finns det butiker som erbjuder denna tjänst.

Beskrivning

Acuvue Vita for Astigmatism är månadslinser av silikon-hydrogel tillverkade av Johnson & Johnson, konstruerade speciellt för korrigering av astigmatism. Dessa linser har en Seneofilcon C-materialkomposition och en vattenhalt på 41%, som tillsammans ger en optimal balans mellan återfuktning och syrepermeabilitet.

Dessa linser är skapade för dagligt bruk och har en användningsperiod på 30 dagar. Kontaktlinserna utnyttjar den nyskapande HydraMax™ tekniken för att maximera och bevara linsens återfuktning, vilket säkerställer maximal komfort under hela månaden, även under utmanande förhållanden. Den rundade, tunna kanten ger en smidig passform, eliminerar irritation och ökar bärkomforten.

En särskild egenskap hos Acuvue Vita for Astigmatism linserna är dess Accelerated Stabilization Design-teknik. Denna unika teknik utnyttjar det naturliga blinkningsrörelsen av dina ögonlock för att hålla linserna på rätt ställe. Detta innebär att din syn stannar skarp och stabil hela tiden, oavsett ögonrörelser och huvudposition.

Bärtid

Acuvue Vita for Astigmatism är en månadslins. Månadslinser, även kända som 30-dagars linser, bärs i 30 dagar i sträck. Vissa kan också sovas med.

Typ av kontaktlinser

Acuvue Vita for Astigmatism är en torisk kontaktlins. Toriska kontaktlinser, även kända som astigmatiska linser, är designade för de som har astigmatism.

Recensioner

Acuvue Vita for Astigmatism har ett genomsnittligt betyg på 5 baserat på 2 recensioner. Klicka här för att skicka in en recension.

Andra varianter

Rekommendationer för dig