Bausch + Lomb ULTRA One Day - Jämför Priser

Bausch + Lomb ULTRA One Day
(4)

Jämför priser från 688 kr till 838 kr.

Priset är beräknat per månad (60 linser).

Jämför priser från 688 kr till 838 kr. Priset är beräknat per månad (60 linser).

Prisinformation

Jämför priser mellan 5 butiker och paket med 30 eller 90 kontaktlinser. Just nu är det lägsta priset per månad 688 kr och det högsta är 838 kr. Spara upp till 18%.

Köp Bausch + Lomb ULTRA One Day online till det bästa och lägsta priset. Vi hittar alltid det lägsta priset för dig. Vi gör detta genom att ständigt övervaka de bästa erbjudandena online.

Bausch + Lomb ULTRA One Day säljs i lådor med 30 eller 90 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Namn
  Bausch + Lomb ULTRA One Day
 • Bärtid
  Endagslins
 • Tillverkare
  Bausch + Lomb
 • Material
  Kalifilcon A
 • Vatteninnehåll
  55 %
 • Syreöverföring
  134 Dk/t
 • Kan sovas med
  Nej
 • UV-filter
  Ja
 • Styrkområde
  -12 till 6
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.6
Läs mer på tillverkarens egen webbplats: https://www.bausch.com/.

Frakt

Alla butiker som listas på denna sida levererar till Sverige. Den typiska leveranstiden är 1-3 dagar, medan vissa butiker kan ta upp till 3-7 dagar. Den exakta leveranstiden kan hittas på butikens webbplats. Om du behöver snabb leverans av kontaktlinser finns det butiker som erbjuder denna tjänst.

Beskrivning

Bausch + Lomb ULTRA One Day kontaktlinser tillverkas av Kalifilcon A och har en vattenhalt på 55%. Dessa linser är framställda av Bausch + Lomb och är kända för att ge optimal ögonkomfort och utmärkt synkorrigering under hela dagen. Tillverkade i silikon-hydrogelmaterial, bidrar de till att hålla dina ögon hälsosamma.

ULTRA One Day kombinerar två framstående teknologier, Advanced MoistureSeal och ComfortFeel. Dessa samarbetar för att ge full 16 timmars komfort. Tack vare den avancerade MoistureSeal-tekniken innehåller detta silikon-hydrogelmaterial 55% vatten och behåller 96% av all sin fuktighet, även efter 16 timmars användning av linserna.

ULTRA One Day är dagliga kontaktlinser designade för att korrigera närsynthet och långsynthet. ULTRA One Day's ComfortFeel-teknik upprätthåller både komfortkänsla genom att frigöra ingredienser som berikar och stabiliserar tårfilmen, bestående huvudsakligen av hydratiserande ingredienser, osmoprotectanter och elektrolyter. Dessa ämnen håller tårfilmen i perfekt skick och spelar en nyckelroll i linsens överlägsna komfort.

Dessa linser har högupplösta optiska egenskaper. Din syn kommer att korrigeras perfekt, både under en klar dag och när sikt påverkas. ULTRA One Day eliminerar obehagliga sfäriska aberrationer, till exempel suddig syn vid nattkörning, särskilt orsakad av strålkastare från mötande fordon.

ULTRA One Day-linserna är engångslinser och kräver ingen vård. Släng helt enkelt linserna efter bruk - i slutet av dagen, innan sänggåendet, och börja nästa dag med ett helt nytt par.

Bärtid

Bausch + Lomb ULTRA One Day är en endagslins. Endagslinser, även kända som dagslinser, 1-dagslinser och dygnetruntlinser, bärs en enda dag och kasseras sedan.

Recensioner

Bausch + Lomb ULTRA One Day har ett genomsnittligt betyg på 4 baserat på 4 recensioner. Klicka här för att skicka in en recension.

Rekommendationer för dig