Dailies Total1 - Jämför Priser

Dailies Total1
(2)

Jämför priser från 541 kr till 998 kr.

Priset är beräknat per månad (60 linser).

Jämför priser från 541 kr till 998 kr. Priset är beräknat per månad (60 linser).

Prisinformation

Jämför priser mellan 9 butiker och paket med 30, 90 eller 180 kontaktlinser. Just nu är det lägsta priset per månad 541 kr och det högsta är 998 kr. Spara upp till 46%.

Köp Dailies Total1 online till det bästa och lägsta priset. Vi hittar alltid det lägsta priset för dig. Vi gör detta genom att ständigt övervaka de bästa erbjudandena online.

Dailies Total1 säljs i lådor med 30, 90 eller 180 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Namn
  Dailies Total1
 • Bärtid
  Endagslins
 • Tillverkare
  Alcon
 • Material
  Delefilcon A
 • Vatteninnehåll
  33 %
 • Syreöverföring
  156 Dk/t
 • Kan sovas med
  Nej
 • UV-filter
  Nej
 • Styrkområde
  -12 till 6
 • Diameter
  14.1
 • BC
  8.5
Läs mer på tillverkarens egen webbplats: https://www.alcon.com/.

Frakt

Alla butiker som listas på denna sida levererar till Sverige. Den typiska leveranstiden är 1-3 dagar, medan vissa butiker kan ta upp till 3-7 dagar. Den exakta leveranstiden kan hittas på butikens webbplats. Om du behöver snabb leverans av kontaktlinser finns det butiker som erbjuder denna tjänst.

Beskrivning

Dailies Total1 tillverkas av Alcon och är dagliga silikonhydrogelkontaktlinser. De tillverkas av Delefilcon A, vilket är av en ny generation material och särskilt utformat för kontaktlinser. Dessa linser har en variabel vattenhalt, och det innebär att fukt distribueras genom linsens kärna, fram- och baksidor, vilket säkerställer optimal syresättning och bibehållande av ögats fukt under hela dagen.

Vid utformningen av Dailies Total1, kombinerar produktionsmetoden klassisk hydrogelmaterial, som innehåller en stor mängd vatten, med silikonhydrogel, vilket ger nödvändig syrepermeabilitet till hornhinnan. Båda materialen skapar extra komfort. Linsen har en kärna av silikonhydrogel, en vattenhalt på 33%, och den här mängden är tillräckligt för att tillhandahålla den nödvändiga syresättningen.

Ytorna på linsen som kommer i kontakt med det mjuka och känsliga ögonvävnaden består av en klassisk hydrogel som också har en hög vattenhalt. Denna kombination av högkvalitativa material säkerställer långvarig fukt och komfort. Oxygenpermeabiliteten för dessa linser är 156 Dk/t, vilket är bland de högsta för kontaktlinser på marknaden.

När det gäller bärkomfort och linsens livslängd, Dailies Total1 är utformade för dagligt byte. Du behöver bara ta på dig ett nytt par varje dag, och slänga bort den använda vid dagens slut. Det finns inget behov att rengöra eller lagra dessa linser, vilket gör dem mycket praktiska för dagligt bruk.

Bärtid

Dailies Total1 är en endagslins. Endagslinser, även kända som dagslinser, 1-dagslinser och dygnetruntlinser, bärs en enda dag och kasseras sedan.

Recensioner

Dailies Total1 har ett genomsnittligt betyg på 5 baserat på 2 recensioner. Klicka här för att skicka in en recension.

Andra varianter

Rekommendationer för dig