Dailies AquaComfort Plus - Jämför Priser

Dailies AquaComfort Plus
(2)

Jämför priser från 289 kr till 844 kr.

Priset är beräknat per månad (60 linser).

Jämför priser från 289 kr till 844 kr. Priset är beräknat per månad (60 linser).

Prisinformation

Jämför priser mellan 9 butiker och paket med 30, 90 eller 180 kontaktlinser. Just nu är det lägsta priset per månad 289 kr och det högsta är 844 kr. Spara upp till 66%.

Köp Dailies AquaComfort Plus online till det bästa och lägsta priset. Vi hittar alltid det lägsta priset för dig. Vi gör detta genom att ständigt övervaka de bästa erbjudandena online.

Dailies AquaComfort Plus säljs i lådor med 30, 90 eller 180 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Namn
  Dailies AquaComfort Plus
 • Bärtid
  Endagslins
 • Tillverkare
  Alcon
 • Material
  Nelfilcon A
 • Vatteninnehåll
  69 %
 • Syreöverföring
  26 Dk/t
 • Kan sovas med
  Nej
 • UV-filter
  Nej
 • Styrkområde
  -15 till 8
 • Diameter
  14
 • BC
  8.7
Läs mer på tillverkarens egen webbplats: https://www.alcon.com/.

Frakt

Alla butiker som listas på denna sida levererar till Sverige. Den typiska leveranstiden är 1-3 dagar, medan vissa butiker kan ta upp till 3-7 dagar. Den exakta leveranstiden kan hittas på butikens webbplats. Om du behöver snabb leverans av kontaktlinser finns det butiker som erbjuder denna tjänst.

Beskrivning

Dailies AquaComfort Plus kontaktlinser tillverkas av Alcon och består av materialet Nelfilcon A. Linserna är speciellt utformade för att korrigera närsynthet och långsynthet och innehåller en vattenhalt på 69%.

Dessa linser skiljer sig från sina föregångare, Focus Dailies All Day Comfort, genom att de erbjuder en högre nivå av fuktighet för en mer bekväm användning. Dailies AquaComfort Plus är kända för att innefatta tre fuktgivande komponenter till fördel för oöverträffad komfort. En av dessa komponenter, känd som HPMC, finns i den lösning som omger linsen i sin blisterförpackning, vilket ger tillräcklig fuktighet och komfort från första applikationen.

Linserna är också utrustade med en fuktgivande PEG och PVA, vilket minimerar friktionen mellan linsen och ögonlocket för att bibehålla hög bärkomfort. Dessutom släpps PVA från linsen under hela dagen med varje blinkning, vilket bidrar till en konstant känsla av fräschhet och komfort.

Enligt tillverkaren, Alcon, rapporterade 95% av användarna inga problem med att byta från Focus Dailies All Day Comfort till Dailies AquaComfort Plus. Detta gör att Dailies AquaComfort Plus är ett utmärkt val för dem som vill ha enkel hantering och utmärkt visuell skärpa

Bärtid

Dailies AquaComfort Plus är en endagslins. Endagslinser, även kända som dagslinser, 1-dagslinser och dygnetruntlinser, bärs en enda dag och kasseras sedan.

Recensioner

Dailies AquaComfort Plus har ett genomsnittligt betyg på 4,5 baserat på 2 recensioner. Klicka här för att skicka in en recension.

Andra varianter

Rekommendationer för dig