Biotrue ONEday for Presbyopia - Jämför Priser

Biotrue ONEday for Presbyopia
(4)

Jämför priser från 505 kr till 811 kr.

Priset är beräknat per månad (60 linser).

Jämför priser från 505 kr till 811 kr. Priset är beräknat per månad (60 linser).

Prisinformation

Jämför priser mellan 7 butiker och paket med 30 eller 90 kontaktlinser. Just nu är det lägsta priset per månad 505 kr och det högsta är 811 kr. Spara upp till 38%.

Köp Biotrue ONEday for Presbyopia online till det bästa och lägsta priset. Vi hittar alltid det lägsta priset för dig. Vi gör detta genom att ständigt övervaka de bästa erbjudandena online.

Biotrue ONEday for Presbyopia säljs i lådor med 30 eller 90 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Namn
  Biotrue ONEday for Presbyopia
 • Bärtid
  Endagslins
 • Typ
  Multifokal kontaktlins
 • Tillverkare
  Bausch + Lomb
 • Material
  Nesofilcon A
 • Vatteninnehåll
  78 %
 • Syreöverföring
  42 Dk/t
 • Kan sovas med
  Nej
 • UV-filter
  Ja
 • Styrkområde
  -9 till 6.5
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.6
Läs mer på tillverkarens egen webbplats: https://www.bausch.com/.

Frakt

Alla butiker som listas på denna sida levererar till Sverige. Den typiska leveranstiden är 1-3 dagar, medan vissa butiker kan ta upp till 3-7 dagar. Den exakta leveranstiden kan hittas på butikens webbplats. Om du behöver snabb leverans av kontaktlinser finns det butiker som erbjuder denna tjänst.

Beskrivning

Biotrue ONEday for Presbyopia är dagliga multifokala kontaktlinser som är speciellt utformade för att ge synskärpa för de som lider av presbyopi. Deras senaste 3-zondesign utnyttjar ögats naturliga egenskaper när det fokuserar på nära håll, långt borta och överallt däremellan. Detta ger en effektiv lösning för synkorrigering på alla avstånd.

De är tillverkade av HyperGel-material som kallas Nesofilcon A, vilket kombinerar egenskaperna hos klassisk hydrogel och silikonhydrogel, dvs. högt vatteninnehåll och hög syrgasgenomsläpplighet. Tack vare HyperGel-teknologin behåller de sin utmärkta optiska prestanda under hela tiden de bärs. Biotrue ONEday-linser har ett vatteninnehåll på 78 %, vilket kan jämföra sig med den procent vatten som finns i hornhinnan.

Biotrue ONEday for Presbyopia kontaktlinser tillhandahåller en effektiv lösning för synkorrigering på alla avstånd. De är tillverkade av Bausch och Lomb och erbjuder en trezoners design, vilket utnyttjar ögats naturliga egenskaper vid fokusering på fjärran, nära och mellanliggande objekt.

Bärtid

Biotrue ONEday for Presbyopia är en endagslins. Endagslinser, även kända som dagslinser, 1-dagslinser och dygnetruntlinser, bärs en enda dag och kasseras sedan.

Typ av kontaktlinser

Biotrue ONEday for Presbyopia är en multifokal kontaktlins. Multifokala kontaktlinser, även kända som progressiva linser, är designade för de som har presbyopi (ålderssyn).

Recensioner

Biotrue ONEday for Presbyopia har ett genomsnittligt betyg på 4 baserat på 4 recensioner. Klicka här för att skicka in en recension.

Andra varianter

Rekommendationer för dig