Dailies AquaComfort Plus Multifocal - Jämför Priser

Dailies AquaComfort Plus Multifocal
(2)

Jämför priser från 499 kr till 1133 kr.

Priset är beräknat per månad (60 linser).

Jämför priser från 499 kr till 1133 kr. Priset är beräknat per månad (60 linser).

Prisinformation

Jämför priser mellan 9 butiker och paket med 30 eller 90 kontaktlinser. Just nu är det lägsta priset per månad 499 kr och det högsta är 1133 kr. Spara upp till 56%.

Köp Dailies AquaComfort Plus Multifocal online till det bästa och lägsta priset. Vi hittar alltid det lägsta priset för dig. Vi gör detta genom att ständigt övervaka de bästa erbjudandena online.

Dailies AquaComfort Plus Multifocal säljs i lådor med 30 eller 90 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Namn
  Dailies AquaComfort Plus Multifocal
 • Bärtid
  Endagslins
 • Typ
  Multifokal kontaktlins
 • Tillverkare
  Alcon
 • Material
  Nelfilcon A
 • Vatteninnehåll
  69 %
 • Syreöverföring
  26 Dk/t
 • Kan sovas med
  Nej
 • UV-filter
  Nej
 • Styrkområde
  -10 till 6
 • Diameter
  14
 • BC
  8.7
Läs mer på tillverkarens egen webbplats: https://www.alcon.com/.

Frakt

Alla butiker som listas på denna sida levererar till Sverige. Den typiska leveranstiden är 1-3 dagar, medan vissa butiker kan ta upp till 3-7 dagar. Den exakta leveranstiden kan hittas på butikens webbplats. Om du behöver snabb leverans av kontaktlinser finns det butiker som erbjuder denna tjänst.

Beskrivning

Dailies AquaComfort Plus Multifocal är endags multifokala kontaktlinser tillverkade av Alcon. De är konstruerade med en unik Precision Profile design, som erbjuder exakt syn och effektiv samt närande fukt som aktiveras vid blinkning. Tillverkade av Nelfilcon A och med en vätskehalt på 69%, bidrar dessa linser till att stabilisera tårfilmen för optimal skärpa.

Symbolen för presbyopi har dessa linser tre zoner som möjliggör skärpa på nära, mellan- och lång avstånd. Det centrala området av linsen är utformat för att förbättra närsyntheten, medan en kontinuerlig övergång till linsens kanter ger klar syn på större avstånd. Människoögat har en naturlig möjlighet att använda precis den zonen av linsen som det behöver vid varje given stund.

Dessutom innehåller Dailies AquaComfort Plus Multifocal linsen fuktmekanism som kallas HPMC, som frigörs till ytan med varje blinkning. Det här betyder att varje blinkning ger en kontinuerlig fuktförnyelse, för att maximera komforten genom hela dagen, och på så sätt kompletterar människotåran för att förbättra komforten för torra ögon.

Bärtid

Dailies AquaComfort Plus Multifocal är en endagslins. Endagslinser, även kända som dagslinser, 1-dagslinser och dygnetruntlinser, bärs en enda dag och kasseras sedan.

Typ av kontaktlinser

Dailies AquaComfort Plus Multifocal är en multifokal kontaktlins. Multifokala kontaktlinser, även kända som progressiva linser, är designade för de som har presbyopi (ålderssyn).

Recensioner

Dailies AquaComfort Plus Multifocal har ett genomsnittligt betyg på 5 baserat på 2 recensioner. Klicka här för att skicka in en recension.

Andra varianter

Rekommendationer för dig