Proclear 1 Day Multifocal - Jämför Priser

Proclear 1 Day Multifocal
(3)

Jämför priser från 566 kr till 942 kr.

Priset är beräknat per månad (60 linser).

Jämför priser från 566 kr till 942 kr. Priset är beräknat per månad (60 linser).

Prisinformation

Jämför priser mellan 8 butiker och paket med 30 eller 90 kontaktlinser. Just nu är det lägsta priset per månad 566 kr och det högsta är 942 kr. Spara upp till 40%.

Köp Proclear 1 Day Multifocal online till det bästa och lägsta priset. Vi hittar alltid det lägsta priset för dig. Vi gör detta genom att ständigt övervaka de bästa erbjudandena online.

Proclear 1 Day Multifocal säljs i lådor med 30 eller 90 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Namn
  Proclear 1 Day Multifocal
 • Bärtid
  Endagslins
 • Typ
  Multifokal kontaktlins
 • Tillverkare
  CooperVision
 • Material
  Omafilcon A
 • Vatteninnehåll
  60 %, 62 %
 • Syreöverföring
  37 Dk/t
 • Kan sovas med
  Nej
 • UV-filter
  Nej
 • Styrkområde
  -10 till 6
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.7
Läs mer på tillverkarens egen webbplats: https://coopervision.com/.

Frakt

Alla butiker som listas på denna sida levererar till Sverige. Den typiska leveranstiden är 1-3 dagar, medan vissa butiker kan ta upp till 3-7 dagar. Den exakta leveranstiden kan hittas på butikens webbplats. Om du behöver snabb leverans av kontaktlinser finns det butiker som erbjuder denna tjänst.

Beskrivning

Proclear 1 Day Multifocal kontaktlinser tillverkas av CooperVision och är gjorda av materialet Omafilcon A. De har en hög vattenhalt på mellan 60 till 62%, vilket bidrar till att hålla ögonen fuktiga hela dagen.

Dessa linser är särskilt framtaget för att korrigera ålderssynthet (presbyopi) och eliminera symptom på torra ögon. De ger skarp och klar syn på alla avstånd, vilket gör dem till ett utmärkt alternativ till glasögon. Dess optiska konstruktion låter ögat hitta den instinktiva zonen som ger optimal fokus. Deras stegvisa övergång mellan ögonzonerna säkerställer en klar och skarp syn utan ansträngande fokusering i varje situation.

Proclear 1 Day Multifocal kontaktlinser drar nytta av PC fuktgivande teknologi, som låter vatten bindas till linsytan och förhindrar den från att avdunsta. Detta bildar ett skyddande lager på linsytan som förhindrar upplagring av smuts och minskar bildandet av avlagringar. Dessutom garanterar teknologin att linsen fungerar korrekt och ger bekväm användning hela dagen. Eftersom det är engångslinser, kastas de enkelt i slutet av dagen och byts ut med ett nytt par nästa dag.

Notera att tilläggsvärdet inte är angivet för dessa linser, tillverkaren nämner att de är avsedda för bärare med ett tilläggsvärde upp till +2,50.

Bärtid

Proclear 1 Day Multifocal är en endagslins. Endagslinser, även kända som dagslinser, 1-dagslinser och dygnetruntlinser, bärs en enda dag och kasseras sedan.

Typ av kontaktlinser

Proclear 1 Day Multifocal är en multifokal kontaktlins. Multifokala kontaktlinser, även kända som progressiva linser, är designade för de som har presbyopi (ålderssyn).

Recensioner

Proclear 1 Day Multifocal har ett genomsnittligt betyg på 4,7 baserat på 3 recensioner. Klicka här för att skicka in en recension.

Andra varianter

Rekommendationer för dig