Clariti Elite - Jämför Priser

Clariti Elite
(2)

Jämför priser från 78 kr till 128 kr.

Priset är beräknat per månad (2 linser).

Jämför priser från 78 kr till 128 kr. Priset är beräknat per månad (2 linser).

Prisinformation

Jämför priser mellan 3 butiker och paket med 3 eller 6 kontaktlinser. Just nu är det lägsta priset per månad 78 kr och det högsta är 128 kr. Spara upp till 39%.

Köp Clariti Elite online till det bästa och lägsta priset. Vi hittar alltid det lägsta priset för dig. Vi gör detta genom att ständigt övervaka de bästa erbjudandena online.

Clariti Elite säljs i lådor med 3 eller 6 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Namn
  Clariti Elite
 • Bärtid
  Månadslins
 • Tillverkare
  CooperVision
 • Material
  Somofilcon A
 • Vatteninnehåll
  56 %
 • Syreöverföring
  86 Dk/t
 • Kan sovas med
  Nej
 • UV-filter
  Ja
 • Styrkområde
  -10 till 8
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.6
Läs mer på tillverkarens egen webbplats: https://coopervision.com/.

Frakt

Alla butiker som listas på denna sida levererar till Sverige. Den typiska leveranstiden är 1-3 dagar, medan vissa butiker kan ta upp till 3-7 dagar. Den exakta leveranstiden kan hittas på butikens webbplats. Om du behöver snabb leverans av kontaktlinser finns det butiker som erbjuder denna tjänst.

Beskrivning

Clariti Elite är månadslinser från tillverkaren CooperVision, tillverkade av silikon-hydrogel materialet Somofilcon A. Detta ger linsen en hög syrepermeabilitet på 86 Dk/t, vilket gör att en stor mängd syre kan nå ögat. Detta bidrar till en bekvämare känsla och friskare ögon under hela dagen.

Dessa linser har också en vattenhalt på 56%, vilket är betydligt högre än många andra kontaktlinser på marknaden. Den höga vattenhalten kommer från den unika WetLoc-teknologin. Detta innebär att linsen attraherar och behåller vattenmolekyler på sin yta och förblir fuktiga under hela dagen. Fuktighetskomponenten är jämnt fördelad över hela linsytan, vilket efterliknar den naturliga hydratiseringen av ett friskt mänskligt öga.

Clariti Elite linser har rätt balans mellan syrgenomsläpplighet, hög våtföring, låg modulus och hög vattenhalt, vilket skapar en lins som ger optimal komfort och koronal hälsa. Clariti Elite-linserna tillhandahåller avancerad kantteknik som ger en linskant som är otroligt tunn, vilket minskar linsmedvetenheten och förbättrar komforten. Med alla dessa funktioner är Clariti Elite en av de mest allsidiga och populära kontaktlinserna på marknaden.

Bärtid

Clariti Elite är en månadslins. Månadslinser, även kända som 30-dagars linser, bärs i 30 dagar i sträck. Vissa kan också sovas med.

Recensioner

Clariti Elite har ett genomsnittligt betyg på 5 baserat på 2 recensioner. Klicka här för att skicka in en recension.

Andra varianter

Rekommendationer för dig

Andra sökningar