Clariti Toric - Jämför Priser

Clariti Toric
(2)

Jämför priser från 123 kr till 135 kr.

Priset är beräknat per månad (2 linser).

Jämför priser från 123 kr till 135 kr. Priset är beräknat per månad (2 linser).
Visa pris för
Förpackningsstorlekar

observera: vissa länkar kan vara sponsrade.

Prisinformation

Jämför priser mellan 2 butiker och paket med 6 kontaktlinser. Just nu är det lägsta priset per månad 123 kr och det högsta är 135 kr. Spara upp till 9%.

Köp Clariti Toric online till det bästa och lägsta priset. Vi hittar alltid det lägsta priset för dig. Vi gör detta genom att ständigt övervaka de bästa erbjudandena online.

Clariti Toric säljs i lådor med 6 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Namn
  Clariti Toric
 • Bärtid
  Månadslins
 • Typ
  Torisk kontaktlins
 • Tillverkare
  CooperVision
 • Material
  Somofilcon A
 • Vatteninnehåll
  56 %
 • Syreöverföring
  57 Dk/t
 • Kan sovas med
  Nej
 • UV-filter
  Ja
 • Styrkområde
  -9 till 6
 • Diameter
  14.4
 • BC
  8.7
Läs mer på tillverkarens egen webbplats: https://coopervision.com/.

Frakt

Alla butiker som listas på denna sida levererar till Sverige. Den typiska leveranstiden är 1-3 dagar, medan vissa butiker kan ta upp till 3-7 dagar. Den exakta leveranstiden kan hittas på butikens webbplats. Om du behöver snabb leverans av kontaktlinser finns det butiker som erbjuder denna tjänst.

Beskrivning

Clariti Toric är månadslinser för korrigering av astigmatism, tillverkade av CooperVision. Dessa linser är gjorda av materialet Somofilcon A, en silikon-hydrogel som tillåter hög mängd syretillförsel till ögonen samtidigt som de håller en hög vattenhalt på 56%, vilket gör dem mycket bekväma att bära. Dina ögon kommer känna sig fräscha och hälsosamma hela dagen tack vare dessa linsernas unika egenskaper.

Clariti Toric innehåller avancerade teknologier, bland annat AquaGen och WetLoc teknologi som används under tillverkningsprocessen. Dessa teknologier säkerställer en kontinuerlig fuktighet under linsens användning genom att locka och hålla vattenmolekyler till linsens yta. Fuktighetskomponenten fördelas jämnt över hela linsytan, vilket efterliknar det naturliga tillståndet av hydrering hos ett friskt mänskligt öga.

Dessa linser har också en otroligt tunn linskant tack vare Advanced Edge Technology, vilket minskar linsmedvetenheten och förbättrar komforten. Tack vare detta är Clariti Toric kontaktlinser ett hälsosammare alternativ till hydrogelinser då de släpper igenom mer syre till hornhinnan, vilket bidrar till att hålla ögonen hälsosamma.

När du använder Clariti Toric linser kan du förvänta dig optimal komfort och en hälsofrämjande effekt på hornhinnan. De är ett utmärkt val för dem som behöver en korrigerande lins för astigmatism och prioriterar komfort och hälsa för ögonen.

Bärtid

Clariti Toric är en månadslins. Månadslinser, även kända som 30-dagars linser, bärs i 30 dagar i sträck. Vissa kan också sovas med.

Typ av kontaktlinser

Clariti Toric är en torisk kontaktlins. Toriska kontaktlinser, även kända som astigmatiska linser, är designade för de som har astigmatism.

Recensioner

Clariti Toric har ett genomsnittligt betyg på 5 baserat på 2 recensioner. Klicka här för att skicka in en recension.

Andra varianter

Rekommendationer för dig