Dailies Total1 for Astigmatism - Jämför Priser

Dailies Total1 for Astigmatism
(3)

Jämför priser från 715 kr till 1291 kr.

Priset är beräknat per månad (60 linser).

Jämför priser från 715 kr till 1291 kr. Priset är beräknat per månad (60 linser).

Prisinformation

Jämför priser mellan 8 butiker och paket med 30 eller 90 kontaktlinser. Just nu är det lägsta priset per månad 715 kr och det högsta är 1291 kr. Spara upp till 45%.

Köp Dailies Total1 for Astigmatism online till det bästa och lägsta priset. Vi hittar alltid det lägsta priset för dig. Vi gör detta genom att ständigt övervaka de bästa erbjudandena online.

Dailies Total1 for Astigmatism säljs i lådor med 30 eller 90 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Namn
  Dailies Total1 for Astigmatism
 • Bärtid
  Endagslins
 • Typ
  Torisk kontaktlins
 • Tillverkare
  Alcon
 • Material
  Delefilcon A
 • Vatteninnehåll
  33 %
 • Syreöverföring
  127 Dk/t
 • Kan sovas med
  Nej
 • UV-filter
  Ja
 • Styrkområde
  -8 till 4
 • Diameter
  14.5
 • BC
  8.6
Läs mer på tillverkarens egen webbplats: https://www.alcon.com/.

Frakt

Alla butiker som listas på denna sida levererar till Sverige. Den typiska leveranstiden är 1-3 dagar, medan vissa butiker kan ta upp till 3-7 dagar. Den exakta leveranstiden kan hittas på butikens webbplats. Om du behöver snabb leverans av kontaktlinser finns det butiker som erbjuder denna tjänst.

Beskrivning

Dailies Total1 för Astigmatism, som tillverkas av Alcon, är endagslinser av silikonhydrogel gjutna i Delefilcon A. Linserna är speciellt utformade för att korrigera astigmatism med en hög syrepermeabilitet på 127 Dk/t och ett vatteninnehåll på 33%.

Med Alcons beprövade toriska linsdesign, PRECISION BALANCE 8/4, passar dessa linser perfekt och garanterar bäraren perfekt visuell skärpa. Linsen har orienteringsmärken för att garantera rätt position under hela användningsperioden. De asfyxsiska egenskaperna på Dailies Total1 för Astigmatism gör dem mycket bekväma att bära, även för de med känsliga ögon.

En av de framstående egenskaperna hos Dailies Total1 för Astigmatism är den unika vattengradientteknologin. Kärnan hos linsen består av en silikonhydrogel med ett vatteninnehåll på 30%, medan ytan som kommer i kontakt med ögats känsliga vävnader har ett vatteninnehåll nära 100%. Detta skapar en behaglig kudde av fukt som tillför exceptionell komfort under hela dagen.

Dailies Total1 för Astigmatism är engångslinser, vilket generellt anses vara den hälsosammaste formen av linsanvändning. Bäraren applicerar nya, perfekt rena linser varje dag och kastar dem helt enkelt bort efter att ha tagit ut dem från ögat.

Bärtid

Dailies Total1 for Astigmatism är en endagslins. Endagslinser, även kända som dagslinser, 1-dagslinser och dygnetruntlinser, bärs en enda dag och kasseras sedan.

Typ av kontaktlinser

Dailies Total1 for Astigmatism är en torisk kontaktlins. Toriska kontaktlinser, även kända som astigmatiska linser, är designade för de som har astigmatism.

Recensioner

Dailies Total1 for Astigmatism har ett genomsnittligt betyg på 4,7 baserat på 3 recensioner. Klicka här för att skicka in en recension.

Andra varianter

Rekommendationer för dig