MyDay daily disposable toric - Jämför Priser

MyDay daily disposable toric
(1)

Jämför priser från 766 kr till 1309 kr.

Priset är beräknat per månad (60 linser).

Jämför priser från 766 kr till 1309 kr. Priset är beräknat per månad (60 linser).

Prisinformation

Jämför priser mellan 6 butiker och paket med 30 eller 90 kontaktlinser. Just nu är det lägsta priset per månad 766 kr och det högsta är 1309 kr. Spara upp till 41%.

Köp MyDay daily disposable toric online till det bästa och lägsta priset. Vi hittar alltid det lägsta priset för dig. Vi gör detta genom att ständigt övervaka de bästa erbjudandena online.

MyDay daily disposable toric säljs i lådor med 30 eller 90 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Namn
  MyDay daily disposable toric
 • Bärtid
  Endagslins
 • Typ
  Torisk kontaktlins
 • Tillverkare
  CooperVision
 • Material
  Stenfilcon A
 • Vatteninnehåll
  54 %
 • Syreöverföring
  80 Dk/t
 • Kan sovas med
  Nej
 • UV-filter
  Ja
 • Styrkområde
  -10 till 8
 • Diameter
  14.5
 • BC
  8.6
Läs mer på tillverkarens egen webbplats: https://coopervision.com/.

Frakt

Alla butiker som listas på denna sida levererar till Sverige. Den typiska leveranstiden är 1-3 dagar, medan vissa butiker kan ta upp till 3-7 dagar. Den exakta leveranstiden kan hittas på butikens webbplats. Om du behöver snabb leverans av kontaktlinser finns det butiker som erbjuder denna tjänst.

Beskrivning

MyDay dagliga engångs toriska linser tillverkas av CooperVision och är designade för korrigering av astigmatism i kombination med närsynthet och översynthet. Tillverkade från Stenfilcon A, en typ av silikon-hydrogel material, erbjuder dessa linser en naturlig återfuktning, optimal mjukhet och flexibilitet till användaren. Dessutom innehåller de ett optimalt vatteninnehåll på 54%, vilket bidrar till att hålla dina ögon friska och bekväma.

Dessa linser drar nytta av CooperVisions Optimerad Toric Lens Geometry™, vilket gör att linserna kan anpassa sig till ögat och alltid riktas på rätt sätt. Denna design har visat sig mycket framgångsrik och ger optimal synskärpa, stabil passform och komfort under hela dagen. Dessutom har MyDay dagliga engångs toriska linser visat sig vara lätta att hantera och infoga tack vare sin lätt blåaktiga nyans och orienteringsmärke.

Materialet Smart Silicone, som är en betydande förändring jämfört med nyligen använda linsermaterial, används även i dessa linser. Smart Silicone kännetecknas av sina hydrofila kedjor och den effektiva användningen av silikon. Den moderna designen med en slät yta och avrundade kanter ökar den naturliga bärkomforten, eftersom ögonlockets rörelse över linsen blir helt smidig.

Slutligen har MyDay dagliga engångs toriska linser visats ha en syrepermeabilitet på 80 Dk/t, vilket ger en överlägsen syretillförsel jämfört med andra dagliga linser. Sammantaget är det garanterat att MyDay dagliga engångs toriska linser kommer att ge dig en utmärkt bärupplevelse.

Bärtid

MyDay daily disposable toric är en endagslins. Endagslinser, även kända som dagslinser, 1-dagslinser och dygnetruntlinser, bärs en enda dag och kasseras sedan.

Typ av kontaktlinser

MyDay daily disposable toric är en torisk kontaktlins. Toriska kontaktlinser, även kända som astigmatiska linser, är designade för de som har astigmatism.

Recensioner

MyDay daily disposable toric har ett genomsnittligt betyg på 4 baserat på 1 recensioner. Klicka här för att skicka in en recension.

Andra varianter

Rekommendationer för dig