Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism - Jämför Priser

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism
(3)

Jämför priser från 565 kr till 1360 kr.

Priset är beräknat per månad (60 linser).

Jämför priser från 565 kr till 1360 kr. Priset är beräknat per månad (60 linser).

Prisinformation

Jämför priser mellan 8 butiker och paket med 30 eller 90 kontaktlinser. Just nu är det lägsta priset per månad 565 kr och det högsta är 1360 kr. Spara upp till 58%.

Köp Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism online till det bästa och lägsta priset. Vi hittar alltid det lägsta priset för dig. Vi gör detta genom att ständigt övervaka de bästa erbjudandena online.

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism säljs i lådor med 30 eller 90 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Namn
  Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism
 • Bärtid
  Endagslins
 • Typ
  Torisk kontaktlins
 • Tillverkare
  Johnson & Johnson
 • Material
  Senofilcon A
 • Vatteninnehåll
  38 %
 • Syreöverföring
  121 Dk/t
 • Kan sovas med
  Nej
 • UV-filter
  Ja
 • Styrkområde
  -9 till 4
 • Diameter
  14.3
 • BC
  8.5
Läs mer på tillverkarens egen webbplats: https://www.acuvue.com/.

Frakt

Alla butiker som listas på denna sida levererar till Sverige. Den typiska leveranstiden är 1-3 dagar, medan vissa butiker kan ta upp till 3-7 dagar. Den exakta leveranstiden kan hittas på butikens webbplats. Om du behöver snabb leverans av kontaktlinser finns det butiker som erbjuder denna tjänst.

Beskrivning

Acuvue Oasys 1-Day med HydraLuxe för astigmatism från Johnson & Johnson är dagliga toriska kontaktlinser tillverkade av Senofilcon A, ett mycket andningsbart silikon-hydrogelmaterial. De har en vattenhalt på 38% och är utformade för att korrigera astigmatism med ett extra cylinder- och axelvärde, vilket garanterar en perfekt syn hela dagen.

Tack vare användningen av HydraLuxe™-teknologi, innefattar dessa kontaktlinser molekyler liknande fysiologiska tårar inbäddade direkt i linsmaterialet, vilket gör dem idealiska för dig som lider av torra ögon. Dessutom hjälper Blink Stabilized®-teknologin linserna att förbli på plats genom att utnyttja de naturliga ögonlocksrörelserna, vilket ger en klar syn under hela dagen.

Acuvue Oasys 1-Day med HydraLuxe för astigmatism är lätt blåtonade för att underlätta hantering. Så oavsett om du har en aktiv livsstil eller spenderar mycket tid framför datorskärmar, ger dessa linser en exceptionell komfort och prestanda som gör din dag mer hanterbar.

Bärtid

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism är en endagslins. Endagslinser, även kända som dagslinser, 1-dagslinser och dygnetruntlinser, bärs en enda dag och kasseras sedan.

Typ av kontaktlinser

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism är en torisk kontaktlins. Toriska kontaktlinser, även kända som astigmatiska linser, är designade för de som har astigmatism.

Recensioner

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism har ett genomsnittligt betyg på 4 baserat på 3 recensioner. Klicka här för att skicka in en recension.

Andra varianter

Rekommendationer för dig