SofLens Daily Disposable for Astigmatism - Jämför Priser

SofLens Daily Disposable for Astigmatism
(1)

Jämför priser från 466 kr till 796 kr.

Priset är beräknat per månad (60 linser).

Jämför priser från 466 kr till 796 kr. Priset är beräknat per månad (60 linser).

Prisinformation

Jämför priser mellan 6 butiker och paket med 30 eller 90 kontaktlinser. Just nu är det lägsta priset per månad 466 kr och det högsta är 796 kr. Spara upp till 41%.

Köp SofLens Daily Disposable for Astigmatism online till det bästa och lägsta priset. Vi hittar alltid det lägsta priset för dig. Vi gör detta genom att ständigt övervaka de bästa erbjudandena online.

SofLens Daily Disposable for Astigmatism säljs i lådor med 30 eller 90 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Namn
  SofLens Daily Disposable for Astigmatism
 • Bärtid
  Endagslins
 • Typ
  Torisk kontaktlins
 • Tillverkare
  Bausch + Lomb
 • Material
  Hilafilcon B
 • Vatteninnehåll
  59 %
 • Syreöverföring
  22 Dk/t
 • Kan sovas med
  Nej
 • UV-filter
  Nej
 • Styrkområde
  0 till 0
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.6
Läs mer på tillverkarens egen webbplats: https://www.bausch.com/.

Frakt

Alla butiker som listas på denna sida levererar till Sverige. Den typiska leveranstiden är 1-3 dagar, medan vissa butiker kan ta upp till 3-7 dagar. Den exakta leveranstiden kan hittas på butikens webbplats. Om du behöver snabb leverans av kontaktlinser finns det butiker som erbjuder denna tjänst.

Beskrivning

SofLens Daily Disposable för astigmatism är tillverkade av Bausch + Lomb och består av materialet Hilafilcon B. De är specifikt designade för att korrigera milda former av astigmatism, tack vare sin unika Lo-Torque-design. Denna design minskar bländning även under dålig sikt, vilket resulterar i ett konsekvent skarpt och stabilt synfält.

Dessa kontaktlinser är endagslinser, vilket innebär att de byts ut varje dag för att säkerställa optimal hygien och komfort. Dessutom har SofLens Daily Disposable för astigmatism en vattenhalt på 59%, vilket gör dem särskilt hydrerande och komfortabla att bära hela dagen. De är utrustade med Bausch och Lomb's Comfort Moist-teknologi för förbättrad fukthållning och komfort.

Oxigenpermeabiliteten hos dessa linser är 22 Dk/t, vilket hjälper till att hålla ögonen friska och klara. Sammantaget är SofLens Daily Disposable för astigmatism kända för sin överlägsna komfort och skarpa, stabila syn, vilket gör dem till ett bra val för bärare med astigmatism.

Bärtid

SofLens Daily Disposable for Astigmatism är en endagslins. Endagslinser, även kända som dagslinser, 1-dagslinser och dygnetruntlinser, bärs en enda dag och kasseras sedan.

Typ av kontaktlinser

SofLens Daily Disposable for Astigmatism är en torisk kontaktlins. Toriska kontaktlinser, även kända som astigmatiska linser, är designade för de som har astigmatism.

Recensioner

SofLens Daily Disposable for Astigmatism har ett genomsnittligt betyg på 4 baserat på 1 recensioner. Klicka här för att skicka in en recension.

Andra varianter

Rekommendationer för dig