easyvision Elision Multifocal - Jämför Priser

easyvision Elision Multifocal
(2)

Jämför priser från 678 kr till 678 kr.

Priset är beräknat per månad (60 linser).

Jämför priser från 678 kr till 678 kr. Priset är beräknat per månad (60 linser).
Visa pris för
Förpackningsstorlekar

observera: vissa länkar kan vara sponsrade.

Prishistorik

Det lägsta priset under de senaste 1 månaderna är 678 kr per månad.

För närvarande är det lägsta priset 678 kr per månad.

Hur köper man kontaktlinser online?

Om du inte har köpt kontaktlinser online tidigare, kan du följa vår enkla guide: så här köper du multifokala kontaktlinser online för presbyopi.

Prisinformation

Jämför priser mellan 1 butik och paket med 30 kontaktlinser. Just nu är det lägsta priset per månad 678 kr och det högsta är 678 kr. Spara upp till 0%.

Köp easyvision Elision Multifocal online till det bästa och lägsta priset. Vi hittar alltid det lägsta priset för dig. Vi gör detta genom att ständigt övervaka de bästa erbjudandena online.

easyvision Elision Multifocal säljs i lådor med 30 kontaktlinser.

Frakt

Alla butiker som listas på denna sida levererar till Sverige. Den typiska leveranstiden är 1-3 dagar, medan vissa butiker kan ta upp till 3-7 dagar. Den exakta leveranstiden kan hittas på butikens webbplats. Om du behöver snabb leverans av kontaktlinser finns det butiker som erbjuder denna tjänst.

Bärtid

easyvision Elision Multifocal är en endagslins. Endagslinser, även kända som dagslinser, 1-dagslinser och dygnetruntlinser, bärs en enda dag och kasseras sedan.

Typ av kontaktlinser

easyvision Elision Multifocal är en multifokal kontaktlins. Multifokala kontaktlinser, även kända som progressiva linser, är designade för de som har presbyopi (ålderssyn).

Recensioner

easyvision Elision Multifocal har ett genomsnittligt betyg på 4 baserat på 2 recensioner. Klicka här för att skicka in en recension.

Andra varianter

Rekommendationer för dig