Miru 1 Day UpSide Multifocal - Jämför Priser

Miru 1 Day UpSide Multifocal
(2)

Jämför priser från 873 kr till 978 kr.

Priset är beräknat per månad (60 linser).

Jämför priser från 873 kr till 978 kr. Priset är beräknat per månad (60 linser).
Visa pris för
Förpackningsstorlekar

observera: vissa länkar kan vara sponsrade.

Prisinformation

Jämför priser mellan 1 butik och paket med 30 eller 90 kontaktlinser. Just nu är det lägsta priset per månad 873 kr och det högsta är 978 kr. Spara upp till 11%.

Köp Miru 1 Day UpSide Multifocal online till det bästa och lägsta priset. Vi hittar alltid det lägsta priset för dig. Vi gör detta genom att ständigt övervaka de bästa erbjudandena online.

Miru 1 Day UpSide Multifocal säljs i lådor med 30 eller 90 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Namn
  Miru 1 Day UpSide Multifocal
 • Bärtid
  Endagslins
 • Typ
  Multifokal kontaktlins
 • Tillverkare
  Menicon
 • Material
  Midafilcon A
 • Vatteninnehåll
  56 %
 • Syreöverföring
  91 Dk/t
 • Kan sovas med
  Nej
 • UV-filter
  Ja
 • Styrkområde
  -10 till 5
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.4
Läs mer på tillverkarens egen webbplats: https://www.menicon.com/.

Frakt

Alla butiker som listas på denna sida levererar till Sverige. Den typiska leveranstiden är 1-3 dagar, medan vissa butiker kan ta upp till 3-7 dagar. Den exakta leveranstiden kan hittas på butikens webbplats. Om du behöver snabb leverans av kontaktlinser finns det butiker som erbjuder denna tjänst.

Beskrivning

Miru 1 Day UpSide Multifocal kontaktlinser tillverkas av Menicon. De är tillverkade av Midafilcon A, och har ett högt vatteninnehåll på 56%. De är designade för att korrigera presbyopi och är lätt blåfärgade för enklare hantering. Med ett unikt lågt elastiskt modul, erbjuder de hög komfort och fantastisk syn på alla avstånd.

Dessa linser utnyttjar unika teknologier för att främja en naturligt mjuk övergång genom nära, mellanliggande, och långdistansvyer. Med hjälp av Neuro Adaptive Design och MeniSilk Air, en ny generation av silikon-hydrogelmaterial med låg modulus och balanserat vatteninnehåll, verkar Miru 1 Day UpSide Multifocal-kontaktlinserna bevara utmärkt hydrering och komfort genom hela dagen.

Surfteknologin NanoGloss Pro har specifikt designats för att öka komforten av det ultra elastiska materialet, vilket gör linserna mjukare. Dessutom möjliggör den suveräna genomsläppligheten att ögonen kan andas bättre under hela dagen och bibehålla deras ljusa, naturliga utseende utan tydliga tecken på rodnad eller irritation.

Bärtid

Miru 1 Day UpSide Multifocal är en endagslins. Endagslinser, även kända som dagslinser, 1-dagslinser och dygnetruntlinser, bärs en enda dag och kasseras sedan.

Typ av kontaktlinser

Miru 1 Day UpSide Multifocal är en multifokal kontaktlins. Multifokala kontaktlinser, även kända som progressiva linser, är designade för de som har presbyopi (ålderssyn).

Recensioner

Miru 1 Day UpSide Multifocal har ett genomsnittligt betyg på 4,5 baserat på 2 recensioner. Klicka här för att skicka in en recension.

Andra varianter

Rekommendationer för dig