Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe - Jämför Priser

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe
(4)

Jämför priser från 411 kr till 1124 kr.

Priset är beräknat per månad (60 linser).

Jämför priser från 411 kr till 1124 kr. Priset är beräknat per månad (60 linser).

Prisinformation

Jämför priser mellan 8 butiker och paket med 30, 90 eller 180 kontaktlinser. Just nu är det lägsta priset per månad 411 kr och det högsta är 1124 kr. Spara upp till 63%.

Köp Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe online till det bästa och lägsta priset. Vi hittar alltid det lägsta priset för dig. Vi gör detta genom att ständigt övervaka de bästa erbjudandena online.

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe säljs i lådor med 30, 90 eller 180 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Namn
  Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe
 • Bärtid
  Endagslins
 • Tillverkare
  Johnson & Johnson
 • Material
  Senofilcon A
 • Vatteninnehåll
  38 %
 • Syreöverföring
  121 Dk/t
 • Kan sovas med
  Nej
 • UV-filter
  Ja
 • Styrkområde
  -12 till 8
 • Diameter
  14.3
 • BC
  8.5, 9
Läs mer på tillverkarens egen webbplats: https://www.acuvue.com/.

Frakt

Alla butiker som listas på denna sida levererar till Sverige. Den typiska leveranstiden är 1-3 dagar, medan vissa butiker kan ta upp till 3-7 dagar. Den exakta leveranstiden kan hittas på butikens webbplats. Om du behöver snabb leverans av kontaktlinser finns det butiker som erbjuder denna tjänst.

Beskrivning

Acuvue Oasys 1-Day med HydraLuxe är kontaktlinser tillverkade av Johnson & Johnson och består av materialet Senofilcon A. Denna silicon-hydrogel lins har en vattenhalt på 38%, vilket bidrar till dina ögons komfort hela dagen.

En unik aspekt av dessa linser är användningen av HydraLuxe-tekniken. Denna innovativa teknik omfattar förekomsten av molekyler som liknar mänskliga tårar, vilket hjälper till att bekämpa symptom på torra ögon. Detta vinylmaterial är inte bara på dess yta, utan införlivas i linsen själv. Dessutom erbjuder de exceptionell syresläpplighet på 121 Dk/t, vilket gör dem väldigt andningsbara och bekväma att ha på sig.

Acuvue Oasys 1-Day med HydraLuxe är avsedda att bytas ut varje dag. Denna en-dags utbytesschema är ett utmärkt val för dem med känsliga ögon eller allergier, eftersom det minimerar riskerna för infektioner. Med sin lättblåa ton, är de dessutom enkla att hantera.

Sammanfattningsvis erbjuder Acuvue Oasys 1-Day linser med HydraLuxe-teknologi ett högkvalitativt val för dagslinsbärare som värderar komfort och hälsa för ögonen.

Bärtid

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe är en endagslins. Endagslinser, även kända som dagslinser, 1-dagslinser och dygnetruntlinser, bärs en enda dag och kasseras sedan.

Recensioner

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe har ett genomsnittligt betyg på 4,8 baserat på 4 recensioner. Klicka här för att skicka in en recension.

Andra varianter

Rekommendationer för dig