Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal - Jämför Priser

Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal
(1)

Jämför priser från 746 kr till 1227 kr.

Priset är beräknat per månad (60 linser).

Jämför priser från 746 kr till 1227 kr. Priset är beräknat per månad (60 linser).

Prisinformation

Jämför priser mellan 7 butiker och paket med 30 eller 90 kontaktlinser. Just nu är det lägsta priset per månad 746 kr och det högsta är 1227 kr. Spara upp till 39%.

Köp Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal online till det bästa och lägsta priset. Vi hittar alltid det lägsta priset för dig. Vi gör detta genom att ständigt övervaka de bästa erbjudandena online.

Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal säljs i lådor med 30 eller 90 kontaktlinser.

Produktinformation

 • Namn
  Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal
 • Bärtid
  Endagslins
 • Typ
  Multifokal kontaktlins
 • Tillverkare
  Johnson & Johnson
 • Material
  Senofilcon A
 • Vatteninnehåll
  38 %
 • Syreöverföring
  147 Dk/t
 • Kan sovas med
  Nej
 • UV-filter
  Ja
 • Styrkområde
  -9 till 6
 • Diameter
  14.3
 • BC
  8.4
Läs mer på tillverkarens egen webbplats: https://www.acuvue.com/.

Frakt

Alla butiker som listas på denna sida levererar till Sverige. Den typiska leveranstiden är 1-3 dagar, medan vissa butiker kan ta upp till 3-7 dagar. Den exakta leveranstiden kan hittas på butikens webbplats. Om du behöver snabb leverans av kontaktlinser finns det butiker som erbjuder denna tjänst.

Beskrivning

Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal är multifocala kontaktlinser tillverkade av Johnson & Johnson. Dessa kontaktlinser, gjorda av Senofilcon A, har en vattenhalt på 38%, vilket gör dem behagliga att bära hela dagen.

En av de mest framstående egenskaperna hos Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal är OptiBlue™ Light Filter teknologin, som filtrerar upp till 60% av det blåviolett ljuset inom våglängden 380-450 nm. Denna funktion bidrar till utmärkt synskärpa under alla ljusförhållanden. En annan viktig egenskap är TearStable™ teknologin som låser in fukt i materialet, vilket håller linserna behagligt fuktiga under hela dagen.

Dessa linser är dagliga engångslinser, vilket anses vara ett av de mest hälsosamma sätten att bära kontaktlinser på, eftersom det kraftigt minskar risken för ögonavlagringar. Dessutom är linsens optik optimerad för personer med presbyopi, vilket gör att du ser skarpare och klarare på alla avstånd. Slutligen har Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal också en hanteringston och en in och ut-indikator vilket gör dem enkla att hantera.

Bärtid

Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal är en endagslins. Endagslinser, även kända som dagslinser, 1-dagslinser och dygnetruntlinser, bärs en enda dag och kasseras sedan.

Typ av kontaktlinser

Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal är en multifokal kontaktlins. Multifokala kontaktlinser, även kända som progressiva linser, är designade för de som har presbyopi (ålderssyn).

Recensioner

Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal har ett genomsnittligt betyg på 5 baserat på 1 recensioner. Klicka här för att skicka in en recension.

Andra varianter

Rekommendationer för dig